Kesätöihin Yliopistoseuralle

Turun Suomalainen Yliopistoseura tarjoaa 15-17 -vuotiaalle kesätyöpaikkaa kahdeksi viikoksi avustavaan arkistotyöhön.

0001_Maaherran makasiini_480px

Haemme kahdeksi viikoksi 15-17-vuotiasta nuorta, jonka tehtävään kuuluu avustaminen Yliopistoseuran toimiston arkistoaineiston järjestämisessä. Kesätyö tehdään seuran koordinaattorin ohjauksessa Yliopistoseuran toimistolla (Henrikinkatu 10).

Kesätyö antaa mielenkiintoisen mahdollisuuden työskennellä historiallisen aineiston parissa. Työntekijän eduksi katsotaan pitkäjänteisyys, huolellisuus ja tarkkaavaisuus sekä kiinnostus arkistointityöhön.

Hakemukset tulee osoittaa 19.4.2020 mennessä Yliopistoseuran koordinaattorille (yliopistoseura@utu.fi). Kesätyö tehdään aikavälillä 1.-21.6.2020. (Ajankohta saattaa muuttua.) Kahden viikon ajanjakso on neuvoteltavissa. Työaika on enintään 30 tuntia/viikko, enintään 6 tuntia/päivä.

Lisätietoja antaa koordinaattori Anniina Majanlahti-Binaku, p. 045 152 6666.

Kesätyöpaikka on osa Turun Seudun Osuuspankin Kesäduuni OP:n piikkiin 2020 –kampanjaa. Lisätietoja ja tiedot kaikista Turun Seudun Osuuspankin kesätyöpaikoista löytyy täältä.