Turun Suomalainen Yliopistoseura ry.

Henrikinkatu 10
20014 Turun yliopisto
yliopistoseura(at)utu.fi

Yliopistoseura on myös Facebookissa ja Twitterissä!

Opiskelija, hae apurahaa!

Valto Takalan sekä Hilja ja Toivo Piintilän rahastosta apurahoja Turun yliopiston perustutkinto-opiskelijoille

Apurahat myönnetään opintojensa loppuvaiheessa oleville Turun yliopiston perustutkinto-opiskelijoille. Yksittäinen apuraha on 1 000 euroa. Rahastosta jaetaan vuosittain apurahoja noin 30 000 euroa.

Vuoden 2018 apurahojen hakuaika on 15.11.-15.12.2017. Apurahan saajille ilmoitetaan viimeistään huhtikuun alussa 2018. Apurahan saajille ilmoitetaan asiasta kirjeitse. Kirje tulee osoitteeseen, jonka apurahan hakija on ilmoittanut hakukaavakkeessa. Apurahan saajan on toimitettava sen käytöstä lyhyt selvitys Yliopistoseuran hallitukselle vuoden kuluessa apurahan myönnöstä.

Lue "Hakujulistus" tarkasti ennen kaavakkeen täyttöä.

HAKUJULISTUS
HAKUKAAVAKE (voi täyttää sähköisesti tai käsin)

VASTAUKSIA YLEISIMPIIN KYSYMYKSIIN

Lisätieto ainoastaan sähköpostitse: Koordinaattori Johanna Skurnik (jeskur@utu.fi)