Tervetuloa Yliopistoseuran syyskokoukseen!

Yliopistoseuran syyskokous pidetään tiistaina 25.11.2014 klo 18.00. Kokouksessa käsitellään vuoden 2015 toimintasuunnitelma, talousarvio ja tilintarkastajat. Kokouksessa vahvistetaan myös liittymis- ja jäsenmaksu, valitaan hallituksen sekä neuvottelukunnan puheenjohtaja ja jäsenet erovuoroisten tilalle.

Ennen varsinaista syyskokousta klo 17.00 VTT Ville Laamanen esitelmöi kirjailija Olavi Paavolaisesta, joka matkusti 1930-luvun lopulla Saksaan, Etelä-Amerikkaan ja Neuvostoliittoon ymmärtääkseen, ”mitä maailmassa oikein tapahtuu”. Hän tarkasteli kulttuuria, politiikkaa ja modernin maailman olemusta tavalla, joka puhuttaa ja kiinnostaa yhä. Esitelmässä Laamanen myös arvioi, miksi Paavolaisen kirjoitukset ovat edelleen ajankohtaisia. Luentotilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet.

Tilaisuudessa on myös kahvitarjoilu.

Kokous järjestetään Maaherran makasiinissa osoitteessa Henrikinkatu 10.

Lämpimästi tervetuloa!