Turun Suomalainen Yliopistoseura ry.

Henrikinkatu 10
20014 Turun yliopisto
yliopistoseura(at)utu.fi

Yliopistoseura on myös Facebookissa ja Twitterissä!

Väitöskirjapalkinnot

Seura jakaa vuosittain 3–5 väitöskirjapalkintoa. Näistä kaksi seura on saanut lahjoituksena. Stiftelsen för Åbo Akademi on lahjoittanut vuosiksi 2008–2017 seuralle jaettavaksi vuosittain yhden palkinnon. Turun yliopiston hallinnassa on tieteellinen tukirahasto, jonka tuotoista seura jakaa vuosittain yhden apurahan. Palkinnon jaetaan Turun yliopiston avajaisissa syyskuun alussa. Palkinnot ovat 1300 e kappale.

Vuonna 2017 väitöskirjapalkinnon sai:

KT Anu Kajamies: Towards Optimal Scaffolding of Low-Achievers´ Learning: Combining Intertwined, Dynamic, and Multi-domain Perspectives (kasvatustiede)

VTT Olli Kleemola: Valokuva sodassa. Neuvostosotilaat, neuvostoväestö ja neuvostomaa suomalaisissa ja saksalaisissa sotavalokuvissa 1941–1945 (poliittinen historia, Stiftelsen för Åbo Akademin myöntämä pohjoismaista kulttuuria käsittelevä väitöskirjapalkinto)

KTT Sini Laari: Green Supply Chain Management Practices and Firm Performance: Evidence from Finland (toimitusketjujen johtaminen)

OTT Natalia Ollus: From Forced Flexibility to Forced Labour. The Exploitation of Migrant Workers in Finland (oikeussosiologia ja kriminologia)

liity liity