Syysretkellä vieraillaan biologian laitoksen eläinmuseossa

Yliopistoseura järjestää keskiviikkona 21.8. klo 17.00 retken Turun yliopiston biologian laitoksen eläinmuseoon.

Eläinmuseossa tutustutaan vielä tieteellekin tuntemattomiin lajeihin, nähdään maailman myrkyllisin hyönteinen ja kuullaan uutta tutkimusta puutiaisista. Tutkijoiden opastamilla kierroksilla nähdään minkä kokoinen on mammutinhammas sekä millaisia eläimiä eli pohjamudassa 500 miljoonaa vuotta sitten.

Tapahtuma alkaa kahvittelulla klo 17.00 Turun yliopiston Luonnontieteidentalon aulassa, jossa museonhoitaja Ilari Sääksjärvi esittelee eläinmuseon toimintaa. Opastetut kierrokset samassa rakennuksessa sijaitsevaan eläinmuseoon alkavat klo 17.30.

Eläinmuseon kokoelmissa on yli 3,5 miljoonaa eläinnäytettä, jotka on kerätty eri puolilta maapalloa. Katsottavaa ja ihmeteltävää siis löytyy. Museo ei ole normaalisti auki ryhmille, joten tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä tutustumaan eläinmuseon aarteisiin.

Kierros ja kahvitus maksaa 10 e per osallistuja. Osallistumismaksu maksetaan paikan päällä. Tapahtumaan voi osallistua vaikka ei olisi Yliopistoseuran jäsen.

Ilmoittautuminen osoitteeseen emsoik(at)utu.fi tai puhelinnumeroon 045 152 6666. Paikkoja kierrokselle on rajoitetusti.

Lämpimästi tervetuloa!