Syyskokouksessa kuullaan esitelmä vanhenemisen evoluutiobiologiasta

Turun Suomalainen Yliopistoseura ry:n varsinainen syyskokous pidetään tiistaina marraskuun 14. päivänä 2017.

Ennen syyskokousta on mahdollista osallistua akatemiaprofessori Virpi Lummaan luennolle”Vanhenemisen biologia - mitä kirkonkirjat ja myanmarilaiset työnorsut paljastavat ikääntymisestä” klo 17.00 alkaen.  Lummaa on innovatiivinen evoluution tutkija, joka tutkimusryhmineen tutkii parhaillaan luonnonvalintaa ihmisyhteisöissä ja vanhenemisen biologiaa kahden ison projektin puitteissa.

Luentoa ovat tervetulleet kuuntelemaan muutkin kuin seuran jäsenet. Kahvitarjoilua varten pyydämme ilmoittautumisia Lummaan luennolle koordinaattori Johanna Skurnikille (jeskur@utu.fi) ma 13.11.2017 mennessä.

Klo 18.00 alkaa varsinainen syyskokous, jossa käsitellään vuoden 2018 toimintasuunnitelma, talousarvio ja tilintarkastajat. Kokouksessa vahvistetaan myös liittymis- ja jäsenmaksu, valitaan hallituksen sekä neuvottelukunnan puheenjohtaja ja jäsenet erovuoroisten tilalle. Syyskokous ei vaadi ilmoittautumista.

Tilaisuus järjestetään Turun yliopiston Natura-rakennuksessa yliopistonmäellä. Paikkana on luentosali XIV (3. krs).
Lämpimästi tervetuloa!

fb22