Professori Kaisa Linderborg ja tutkija Ville Pitkänen valittiin seuran hallitukseen

Jäsenistö valitsi Yliopistoseuran syyskokouksessa hallituksen uusiksi jäseniksi professori Kaisa Linderborgin ja tutkija Ville Pitkäsen. Päätoimittaja Riitta Monto valittiin jatkamaan hallituksen puheenjohtajana vuonna 2017.

Neuvottelukuntaan valittiin uutena jäsenenä Lähi-Tapiolan Varsinais-Suomen toimitusjohtaja Olli Aakula ja pankinjohtaja Satu Astala jatkamaan neuvottelukunnan puheenjohtajana vuonna 2017.

Seura täyttää vuonna 2017 sata vuotta. Kokouksessa käsiteltiin juhlavuoden ohjelmaa. Marraskuussa pidettävissä juhlallisuuksissa jaetaan 50 000 euron Phoenix-tiedepalkinto. Seuran juhlavuoden kunniaksi järjestetään myös yhteistyössä yliopiston ja ylioppilasteatterin kanssa teatterikiertue, joka kertoo yliopistoseuran järjestämästä kansalaiskeräyksestä. Esityksissä vuorottelee näyteltävät historiakohtaukset ja Turun yliopiston tutkijoiden puheenvuorot. Kiertue toteutuu maaliskuussa 2017 ja paikkoina ovat Turku, Salo, Uusikaupunki ja Loimaa. Seura tulee juhlavuoden aikana julkaisemaan myös seuran historian.