Turun Suomalainen Yliopistoseura ry.

Henrikinkatu 10
20014 Turun yliopisto
yliopistoseura(at)utu.fi

Yliopistoseura on myös Facebookissa ja Twitterissä!

Turun Suomalaisen Yliopistoseuran Phoenix–palkinto

Phoenix-tiedepalkinto jaetaan aktiiviuraa tekevälle tutkijalle tai tutkimusryhmälle. Palkinnolla halutaan korostaa akateemisen tutkimuksen merkitystä Turussa ja kannustaa uutta luovaa tutkimusta. Palkinto myönnetään tunnustuksena korkeatasoisesta tieteellisestä tutkimuksesta. Palkinnon suuruus on 50 000 euroa.

Yksityinen henkilö tai yhteisö sai ehdottaa tiedepalkinnon saajaa 15.8.2017 saakka.

Phoenix-palkinnon myöntää Turun Suomalainen Yliopistoseura palkintoraadin esityksestä. Palkintoraadin muodostavat Yliopistoseuran hallituksen edustajat sekä asiantuntijajäseninä Yliopistoseuran kutsumat tieteen ja tutkimuksen edustajat. Palkinnon saaja tai saajat julkaistaan 3.11.2017 järjestettävässä Yliopistoseuran 100-vuotisjuhlassa, jossa palkinnon saaja vastaanottaa palkinnon.