Kevätkokouksessa hallitus sai vastuuvapauden ja keskusteltiin juhlavuodesta 2017

Yliopistoseuran kevätkokouksessa 6.4.2016 hyväksyttiin vuoden 2015 toimintakertomus, tase ja tuloslaskelma. Myös vuoden 2015 hallitus sai jäsenistöltä vastuuvapauden.

Seura täyttää vuonna 2017 sata vuotta. Jäsenistöltä on tullut ehdotus, että seuran historiaa saataisiin julkaistua merkkivuoden kunniaksi. Turun yliopisto on tilannut historian vuodeksi 2020 yliopiston täyttäessä sata vuotta. Historiaa kirjoittaa professori Vesa Vares. Ensimmäisen osan, joka sisältää perustamiskeräyksen ja seuran perustamisen, olisi tarkoitus valmistua vuoden 2017 aikana. Seura tulee saamaan tämän osan käyttöönsä.

Suunnitteilla on ollut myös perustamiskeräyksestä kertova näytelmä vuodeksi 2017. Turun ylioppilasteatteri on ilmaissut kiinnostuksensa näytelmän toteuttamiseen. Tarkoituksena on tuoda näytelmässä esille mennyttä aikaa, mutta myös nykypäivän tiedettä ja tutkijoita.

Kolmas vuodelle 2017 suunniteltu ohjelma on tiedepalkinnon jakaminen. Seura on suunnitellut edellisvuosien ylijäämän mahdollistamana suuremman tiedepalkinnon jakamista turkulaiselle tieteelle. Kaikki ehdotukset saivat jäsenistöltä positiivisen vastaanoton ja hallitus oikeutettiin jatkamaan kaikkien edellä mainittujen ehdotusten edistämistä.