Sivuston käyttöehdot

Yleistä

Sivustoa ylläpitää ja päivittää Turun Suomalainen Yliopistoseura ry. Palvelimen teknisestä ylläpidosta vastaa Turun yliopisto.

Sivustoa käyttämällä hyväksyt nämä ehdot siinä muodossa kuin ne kulloinkin ovat voimassa. Turun Suomalainen Yliopistoseura pidättää itsellään oikeuden koska tahansa muuttaa, tehdä lisäyksiä tai poistaa materiaalia sivustolta kokonaisuudessaan tai osittain.

Vastuunrajoitukset

Sivuilla julkaistut materiaalit saattavat sisältää teknisiä tai sisällöllisiä virheitä. Sivuston ylläpitäjä ei takaa, että sivuja voidaan aina käyttää keskeytyksettä tai virheettömästi.

Turun Suomalainen Yliopistoseura ei ole vastuussa sivuilla tarjoamansa tiedon tai sen puutteellisuuden aiheuttamista välittömistä tai välillisistä vahingoista.

Turun Suomalainen Yliopistoseura ei vastaa kolmansien osapuolten tuottamasta tai julkaisemasta materiaalista, johon tältä sivustolta mahdollisesti on linkki.

Käyttäjän vastuu

Sivuston ylläpitäjä edellyttää sivuston käyttäjien olevan tietoisia siitä, ettei verkkoympäristöjen ja -palvelujen tietoturva ole aukoton. Kukin käyttäjä vastaa itse omien tietojärjestelmiensä tietoturvasta.

Sivuston käyttäjä vastaa sivuston kautta antamiensa tietojen oikeellisuudesta.

Käyttäjien tietosuoja

Sivuston ylläpitäjällä on oikeus tallentaa ja analysoida sivustolla asiointia koskevia tietoja. Kerättyjä tietoja käytetään sivuston kehittämiseen ja parantamiseen. Kerätystä tiedosta ei voida tunnistaa yksittäisiä henkilöitä eikä tietoja luovuteta kolmansille osapuolille.

Sivuston käyttöä seurataan Google Analytics -työkalun avulla.

Tekijänoikeudet

Turun Suomalainen Yliopistoseura omistaa tekijänoikeudet sivustolla olevaan materiaaliin ellei toisin ole mainittu. Sivustolla julkaistuja kuvia ja grafiikkaa ei saa käyttää ilman tekijänoikeuksien haltijoiden lupaa.

Sivustolle voi linkittää vapaasti ja sen tarjoamaa tietoa voi käyttää hyväksi, kun mainitsee tietolähteen. Sivujen kopioiminen kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty. Tietojen tallentaminen käyttäjän omalle koneelle tai tulostaminen yksityishenkilön henkilökohtaiseen käyttöön on sallittua.

Tekniset suositukset

Etusivun kuvakaruselli toimii FlashPlayerilla. Sivustolla julkaistujen pdf-tiedostojen lukemiseen tarvitset Adobe Readerin.