Turun Suomalainen Yliopistoseura ry.

Henrikinkatu 10
20014 Turun yliopisto
yliopistoseura(at)utu.fi

Yliopistoseura on myös Facebookissa ja Twitterissä!

Tervetuloa hyvään seuraan!

Juhlavuoden kunniaksi Yliopistoseura haluaa kunnioittaa alkuaikojen perinteitä ja lahjoittaa jokaisen toukokuun 2017 loppuun mennessä liittyneen henkilöjäsenen tai yhteisöjäsenen ensimmäisen jäsenmaksun Turun yliopiston varainhankintaan. Jäsenet ovat vuosijäseniä, ainaisjäseniä tai yhteisöjäseniä.

Jäsenenä

• tuet Turun yliopistossa tehtävää tieteellistä tutkimustyötä
  • pääset osallistumaan seuran järjestämille retkille ja luennoille
  • saat kotiisi Turun yliopiston sidosryhmälehden Auroran

Lisää seuran toiminnasta voit lukea täältä.

Jäsenmaksu on vuosijäseneltä 25 euroa ja ainaisjäseneltä 250 euroa. Yhteisö- ja kannattajajäsenmaksu on 250 euroa.

Turun yliopistosta vasta valmistuneet ovat vapaita vuosijäsenmaksusta tutkinnon suorittamisen jälkeisen vuoden.

Jäsenmaksu peritään erikseen. Sitä ei tarvitse maksaa jäseneksi ilmoittautumisen yhteydessä.

Jäseneksi liittyminen

Tietojen muuttaminen

Turun yliopistossa opiskelleet ovat tervetulleita mukaan myös Turun yliopiston alumnitoimintaan. Lisää tietoja ja ilmoittautuminen täältä.

tilaa tilaa