Turun Suomalainen Yliopistoseura ry.

Henrikinkatu 10
20014 Turun yliopisto
yliopistoseura(at)utu.fi

Yliopistoseura on myös Facebookissa ja Twitterissä!

Apurahat ja rahastot

Yliopistoseura hallitsee neljää nimikkorahastoa: Valto Takalan rahastoa, Hilja ja Toivo Piintilän rahastoa, Mirjam Vähä-Kirvelän rahastoa sekä Turun yliopiston hallinnassa olevaa Turun Suomalaisen Yliopistoseuran tieteellistä tukirahastoa. Rahastoista jaetaan apurahoja opiskelunsa loppuvaiheessa oleville lahjakkaille Turun yliopiston opiskelijoille ja palkintoja menestyksekkäästi väitelleille tohtoreille.

The University Society manages four foundations: the Valto Takala Foundation, Hilja and Toivo Piintilä Foundation, Mirjam Vähä-Kirvelä Foundation and the Turku Finnish University Society Foundation, which is funded by the University of Turku. The Society grants scholarships for gifted degree students of the University of Turku who are close to completing their studies and awards new, gifted doctors.

liity liity tilaa tilaa